luni, 8 februarie 2010

Rulouri din ficatei de pasare




Ingrediente:
- o casoleta de ficatei de pui
- 250-300 g bacon
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
1. Ficateii de pasare se spala foarte bine sub jetul de apa, apoi se condimenteaza cu sare.
2. Se ruleaza cate un ficatel de pui intr-o felie de bacon si se prind la mijloc cu o scobitoare sau cu un betisor de frigarui.
3. Dupa ce am terminat de impachetat se pun in tava. Atentie: in tava nu vom pune nici un strop de ulei, deoarece grasimea din bacon (Kaiser) se va topi; astfel nu riscam ca rulourile sa se arda sau sa se lipeasca chiar si in lipsa uleiul suplimentar.
4. Se lasa la cuptor circa 15 min; se pot servi atat drept gustari calde cat si ca aperitive.
5. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu